Parteneriate

Centru Autorizat de Pregatire Lingvistica si de Sustinere a Examenelor CAMBRIDGE

SCOALA GIMNAZIALA NR. 7 din Bucuresti este Centru de Pregatire CAMBRIDGE (limba engleza), iar parteneriatul dezvoltat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE din Bucuresti (EECentre) presupune organizarea de examene lingvistice cu recunoastere internationala.

Vezi: HARTA EXAMENELOR de LIMBA ENGLEZA CAMBRIDGE.

Vezi: CALENDAR EXAMENE.

Absolvirea acestor examene ofera cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiaza limba engleza; fiind folosite in peste 130 de tari si recunoscute de peste 10.000 universitati si angajatori pe plan international. Termenul de valabilitate la diplome: nelimitat.

IMPORTANT:

  • Probele de competenta lingvistica din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obtinute la examenele Cambridge, in conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009, emis de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si publicat in Monitorul Oficial.
  • Examenele CAMBRIDGE sunt organizate de EECentre la sediul centrului nostru sau la sediul EECentre, pentru toti candidatii pregatiti, indiferent de nivelul lingvistic.
  • Pentru mai multe informatii suplimentare, pregatire lingvistica, mock exam, simulari online si inscrieri la examene, va rugam sa ne contactati.

Contact EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

Despre EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre este o institutie autorizata de prestigioase organisme internationale de invatamant sa furnizeze in Romania, examene de certificare a cunostintelor de limba engleza (IELTS, CAMBRIDGE, LINGUASKILL, TRINITY) si limba germana (ÖSD), conform procedurilor internationale, in conditii si la standarde de calitate identice cu orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

Din 2018 EECentre este unicul „centru de platina” din Romania, care organizeaza examene Cambridge – cea mai inalta titulatura acordata centrelor de examinare de catre CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), pentru excelența examenelor de limba engleza si calitatea parteneriatelor dezvoltate cu institutiile educationale partenere.

EECentre este un standard de referinta in Romania pentru organizarea examenelor lingvistice internationale


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator – teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.

GLOBAL DIGNITY – Promovarea conceptului de demnitate in randul elevilor

EDU TRAINING – Dezvoltare abilitati, creativitate, flexibilitate in gandire

FUNDATIA ACADEMIA CIVICA – Promovarea educatiei prin imagini, marturii, filme

AMBASADA SERBIEI – Actiune umanitara

SCOALA GIMNAZIALA „MIRCEA SANTIMBREANU” – Concurs de creatie literara

CONSORTIUL INTERNATIONAL LSDGC – Promovarea activitatilor de mentorat – Learning to be a good mentor (LeGMe)

SAH-JOCUL CELOR 3 CAI – Promovarea jocului de sah in randul elevilor

SCOALA GIMNAZIALA „CONSTANTIN STERE” – Festivalul Salcamului Inflorit

COLEGIUL NATIONAL „IULIA HASDEU” – SIMPOZION „Imaginea publica a monarhiei in Romania” – „Casa Regala si Primul Razboi Mondial”

ECC ROMANIA – Cresterea gradului de informare si educare a tinerilor consumatori

LICEUL TEHNOLOGIC „STEFAN PASCU”APAHIDA – Festival „Prin traditii….spre identitate”

GREEN REVOLUTION – Proiect GREEN BEE – constientizare si educare referitor la importanta mediului inconjurator

 ASOCIATIA „TINERI PENTRU TERRA” – Scoala de film si televiziune-„Micile vedete”- actiuni de informare, filme educative pentru copii

MUZEUL NATIONAL AL LITERATURII ROMANE – Program educational in cadrul muzeului

Comentariile sunt închise.